Werkwijze.

We zien het maken van een film als een samenwerking. We combineren onze kennis van filmmaken met jullie expertise van het vak. Bij elke stap in het proces is er een moment voor feedback.

Concept

We duiken diep in jullie verhaal en bedenken een creatief en visueel concept, dat relevant is voor de doelgroep en aansluit bij wie jullie zijn. We beschrijven de sfeer, de stijl en de verhaallijn. Dat komen we graag presenteren.

 

Stap 1: een creatief concept bedenken
Stap 2: een goed uitgewerkt script

Script

Overtuigd? Dan schrijven we een script. Dit vormt samen met een shotlist of een storyboard de basis van jullie film. Zo krijgen jullie al een heel goed beeld van hoe de film uiteindelijk gaat worden.

Pre-productie

Het verhaal staat. Onze producer zorgt ervoor dat de film werkelijkheid wordt. We regelen de perfecte locaties, die we vooraf bekijken. En de juiste cast, apparatuur en crew. Met al die ingrediënten samen maken een efficiënte draaiplanning.

 

Stap 3: De pre-productie
Stap 4: Cut! De opnames

Opnames

En… actie! Tijd om mooie beelden te maken. Door een goede voorbereiding weet de crew precies wat we moeten doen op de set. Onze basis crew bestaat uit een cameraman en regisseur, maar vaak voegen we hier specialisten voor licht, productie en geluid aan toe. 

Post-productie

It’s a wrap! Alle beelden zijn geschoten. Onze editor brengt het verhaal tot leven in een montage van beeld en geluid. Deze bekijken jullie via onze handige online tool, waar je direct je feedback punten toevoegt.

 

Stap 5: De post-productie, de film wordt gemonteerd
Stap 6: De finishing touch
Stap 6: De finishing touch

Finishing touch

Zijn we 100% tevreden over de montage? Dan werken we de film af. In de color grading maken we de kleuren nog mooier en we brengen balans in de audio. En we voegen graphics en ondertitels toe. Zo werken we de film af tot in perfectie!