Videoproductie van concept tot oplevering

WERKWIJZE


We zien het maken van een film als een samenwerking tussen jou en ons. We combineren onze kennis van filmmaken met jouw expertise. 
Bij elke stap in het proces is er een moment voor feedback en overleg. Dit zijn de stappen die we nemen bij het maken van een videoproductie.

1. CONCEPT

Samen duiken we diep in jouw verhaal en pakken datgene eruit wat de doelgroep het meest aanspreekt én het beste bij jou past. Wij bedenken een creatief en visueel concept dat we graag komen presenteren.
 

2. PRE-PRODUCTIE

Overtuigd? Dan schrijven we het script. Dit vormt samen met een shotlist en een storyboard de basis voor de video. Zo krijg je een heel goed beeld van hoe jouw video uiteindelijk gaat worden. Ondertussen regelt onze producer de perfecte locaties, cast en crew.

3. PRODUCTIE

En… actie! Tijd om mooie beelden te maken. Door een goede voorbereiding weten we precies wat we doen op de set. Onze basis crew bestaat uit een cameraman en regisseur. Voor grotere producties komt er ook een geluidsman, producer of lichtman mee.

4. POST-PRODUCTIE

Als alle beelden zijn geschoten, gaan we aan de slag met de montage. Onze editor brengt het verhaal tot leven in een mix van quotes, beelden en muziek. De eerste montage kan je bekijken en voorzien van feedback via onze handige online tool.  

5. AFWERKING

Als we allemaal tevreden zijn over de montage gaan we de  puntjes op de i zetten. Onze colorgrader maakt de kleuren nóg mooier en de sounddesigner brengt balans in de muziek en de voice-over. Zo werken wij de film af tot in perfectie. 

6. OPLEVERING

Je unieke ‘handgemaakte’ Café-Noir-video is klaar! En omdat je de film vast wilt delen met de rest van de wereld, geven we je tips hoe je hem het beste online kunt zetten. Zodat jouw video door zo veel mogelijk en de juiste mensen wordt gezien.

JOUW VERHAAL IN BEELD.

Café Noir videoproducties
Westerlaan 51
8011 CA Zwolle

We horen graag van je!
contact@cafenoir.tv
038 - 750 31 31

CAFÉ NOIR VIDEOPRODUCTIES ZWOLLE

2019, ALL RIGHTS RESERVED