Je hebt hem vast al eens ontmoet, onze stagiair Michel. Voor zijn opleiding AV-specialist loopt hij een half jaar stage en maakt hij sinds september deel uit van ons team. In deze blog leren we Michel wat beter kennen!

Hoe omschrijf jij jezelf in een paar woorden?
Een paar woorden? Hmm… dat vind ik lastig om over mezelf te zeggen. Maar als ik dan écht iets moet noemen is het bescheiden, veelzijdig en enthousiast.

Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd hou ik er van om gezellig wat te drinken met vrienden, voetbal te kijken of een mooi spel te spelen op de Playstation. Maar filmen en monteren is toch echt wel mijn passie! Daar hou ik me dus ook heel veel mee bezig.

Wat wil je bij Café Noir leren?
Bij Café Noir hoop ik beter te worden in mijn passie; filmen en monteren. Een product of dienst goed in beeld brengen en verkopen, zonder het gevoel te geven dat je naar een reclame kijkt. Het verhaal en de boodschap van een film gaat bij mij altijd voor. Daar denken ze bij Café Noir hetzelfde over. Ik hoop hier veel te leren op het gebied van storytelling, cameravoering, licht en montage.

Hoe heb je de eerste weken bij Café Noir ervaren?
Ik heb er van genoten! Er hangt een enorm positieve sfeer in het team, waardoor ik ook gemotiveerd ben om mijn best te doen. De afwisseling bevalt me ook. De ene dag sta je ergens in het land op de set en de andere dag ben je lekker aan het monteren. Dat bevalt me erg goed!

WordPress Video Lightbox Plugin