Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiair Tom! Hij volgt een opleiding tot AV-specialist aan het Deltion College en maakt sinds begin februari deel uit van ons team! In deze blog leren we Tom beter kennen. 

Hoe omschrijf je jezelf in een paar woorden?
Dat is altijd pittig maar de woorden die mij het beste omschrijven zijn denk ik: Cinephile, dierenliefhebber, gelovig en creatief.

Wat doe jij in je vrije tijd?
Wanneer ik alleen ben maak ik graag collages van oude National Geographic’s, edit ik projecten die moeten worden afgerond en kijk ik films. Ook speel ik schaak, chill ik met mijn konijn Jahkop en probeer ik filmconcepten te bedenken. Maar het allerliefst spendeer ik mijn tijd met mijn vriendin Ruth.

Wat wil je bij Café Noir leren?
Tijdens mijn stage hoop ik meer inzicht te krijgen op de onzekerheden die ik heb met film. Aspecten van de gehele productie, professionele editing, de manieren hoe je beter de regie aan kunt pakken, de rolverdeling en wat je in handen neemt en uit handen geeft. Ook hoop ik meer te leren over het gebruik van de apparatuur, het dealen met de realiteit van het vak en vooral te zien hoe professionals met passie genieten van het vak.

Hoe heb je de eerste weken bij Café Noir ervaren?
De eerste weken waren erg divers. We zaten midden in een verhuizing, geplande draaidagen en diverse deadlines die gehaald moesten worden. Het waren erg fijne weken om er prettig in te rollen. We waren veel bezig met het inrichten van het nieuwe kantoor, gevolgd door intensieve draaidagen en alsnog erg veel bezig met vak gerelateerde zaken. Er hangt een erg warme en positieve sfeer. Een beetje het gevoel dat je ervaart op een zondagmorgen met een lekker kopje Café Noir.