Producer Melissa

Vanaf deze week hebben we een nieuwe collega, Melissa! Zij zal de producertaken op zich gaan nemen. In deze blog stelt ze zichzelf even voor.

Wie ben jij in een paar woorden?

Mijn naam is Melissa. Geboren in 1998 en opgegroeid in een knus Drents dorpje. Sinds een poos woon ik in de mooie oude binnenstad van Kampen samen met mijn vriend en onze kat, Puk.

Hoe was de eerste ontmoeting?
Toen ik het eerste gesprek had bij Café Noir en Gijs mij vroeg wat ik wilde drinken, kon ik natuurlijk niet om ‘thee’ vragen. Dus vroeg ik om koffie, terwijl ik er niet echt fan van ben. Zat ik dan opgescheept met de koffie. Maar het heeft wel geholpen! Vanaf augustus mag ik mezelf producer noemen bij Café Noir!

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik ben niet goed in stilzitten en vind ontspannende activiteiten tijdverspilling. Dus als ik niet aan het werk ben, ben ik aan het zingen, fotograferen, ontwerpen of video’s maken.

Hoe kijk je tegen je nieuwe baan aan?
Ik heb ontzettend veel zin om als producer aan de slag te gaan bij Café Noir. Regelen, processen en mensen aansturen en zorgen dat alles op rolletjes loopt is namelijk écht mijn ding. Ik geniet er van om chaos weer terug te brengen naar een gestroomlijnde machine. Het liefst is geen dag bij mij hetzelfde. Bij Café Noir weet ik zeker dat ik de afwisseling en uitdaging kan krijgen die ik nodig heb.

WordPress Video Lightbox Plugin