Sinds november hebben wij een nieuwe aanwinst in team Café Noir. Meet Romy onze nieuwe top producer. Een echte regelaar die blij wordt van een beetje chaos maar ondanks dat toch het overzicht behoudt. 

Romy, stel jezelf eens voor.
Ik ben Romy, aangenaam! Sinds april van Amsterdam naar Zwolle verhuisd en ik wil nu al niet meer weg. Het voelt echt als thuis komen.

Hoe was de eerste ontmoeting?
De eerste ontmoeting tussen mij en Café Noir was zoals je in deze tijd eigenlijk al wel kunt raden, online. Ik waande mij in het heerlijk zonnige Italië op vakantie. Tussen kamperen en het eten van dé lekkerste risotto die je je kunt bedenken, had ik mijn videocall met Café Noir gepland. Nu staan de Italiaanse campings niet bekend om hun beste wifi, dus kwam de regelaar gelijk in mij naar boven. Dus diezelfde middag zat ik nog in het kantoor van de eigenaar te bellen met Café Noir, met uiteraard perfect wifi.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Het liefst ben ik altijd onder de mensen. Dus eigenlijk alles wat maar samen is met vrienden of familie maakt mij gelukkig. Daarnaast ben ik gek van skiën. Laat mij maar de hele winter in Oostenrijk vertoeven.

Heb je de eerste week overleefd?
Gelukkig heb ik snel de mannenhumor, die de boventoon op kantoor voert, onder de knie gekregen en na een week kan ik zeggen dat ik mij al part of team Café Noir voel. Ik heb heel veel zin om de komende tijd te werken aan alle mooie producties die eraan zitten te komen!