Commercial 
laten maken

 

Een commercial laten maken is dé manier om jouw boodschap met de wereld te delen en je naamsbekendheid te vergroten. Wij brengen de kijker in beweging met een buitengewone, authentieke en sfeervolle commercial die de kijker écht raakt!

Wat is een commercial?

Een commercial is een korte, doelgerichte videoadvertentie om je product, dienst of merk te promoten. Het is een krachtig instrument om de aandacht van het publiek te trekken en een blijvende indruk te maken op je doelgroep.

Waarom een commercial laten maken?

 

Het maken van een commercial is van essentieel belang voor bedrijven die op zoek zijn naar effectieve manieren om hun doelgroep te bereiken en hun merk te versterken. Commercials bieden een unieke mogelijkheid om de aandacht van potentiële klanten te trekken en hen te overtuigen van de waarde van het gepromote product of de dienst. Een commercial laten maken doe je tegenwoordig niet alleen meer om producten en diensten te promoten, maar ook om je merkidentiteit uit te dragen en je waarden als merk te delen.

Steeds vaker uiten bedrijven via commercials hun identiteit, zoals een maatschappelijke boodschap of ingenomen standpunt. Hier kunnen kijkers zich in herkennen waardoor er een persoonlijke connectie ontstaat. Bij Café Noir Videoproducties denken wij graag met je mee over nieuwe vormen van promotie die jouw merk of product onderscheiden van de rest. Bedrijven als Keolis, Salland Zorgverzekeringen en Vitens gingen je al voor.

Hoe moet je een commercial laten maken?

Het maken van een goede commercial begint met een duidelijk begrip van wat er bereikt moet worden met de commercial en wie de doelgroep is. Vervolgens wordt er een pakkend verhaal bedacht dat de kijkers en spreekt en hen aanzet tot actie.

Een persoonlijke en authentieke benadering is cruciaal bij het maken van een commercial. Wij zetten ons in om van een visie een verhaal te maken dat doordringt tot de kern van jouw boodschap. Of je nu op zoek bent naar een meeslepende commercial met een verhaal dat de essentie van jouw product vastlegt, of je wilt een commercial laten maken voor online, wij hebben alles in huis om jouw verhaal sympathiek, met gevoel en met authenticiteit te vertellen.

Dat doen we door gebruik te maken van hoogwaardige filmische beelden, audio en montage. Dit zorgt ervoor dat de commercial een professioneel uitstraling heeft en dit vergroot de impact.

De voordelen van een commercial

 • Visuele Impact
  Commercials bieden een krachtige visuele impact, waardoor je boodschap direct in het oog springt.

 • Merkbekendheid
  Een commercial laten maken vergroot de merkbekendheid, waardoor jouw bedrijf in de gedachten van het publiek blijft hangen.

 • Doelgerichte Communicatie
  Commercials stellen je in staat om specifieke boodschappen gericht over te brengen naar jouw doelgroep, waardoor je effectiever kunt communiceren.

 • Emotionele Connectie
  Via commercials kun je een emotionele connectie met je doelgroep tot stand brengen, wat essentieel is voor het overbrengen van het gewenste gevoel in jullie film.

 • Marktondersteuning
  Commercials dienen als een krachtig instrument voor marketingondersteuning, waardoor je producten of diensten op de markt kunt zetten en concurrentievoordeel kunt behalen.

Voorbeelden van commercials

Een commercial laten maken - Vitens

Vitens

Elke druppel duurzAam

een commercial laten maken - Salland Zorgverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen

Zorg op zijn Sallands

een commercial laten maken - Huawei

Huawei

Be future proof, BE Battery ready

Een commercial laten maken door Café Noir

 • We brengen het juiste gevoel over
  De basis van elke relatie is emotie. Na het kijken van een commercial moet je iets voelen. Het is onze kracht om een gevoel over te brengen op beeld.

 • We maken een film die oprecht voelt
  We willen een connectie opbouwen de kijker, zonder ze te overweldigen met al te veel informatie en verkooppraatjes. Wij helpen jullie met het maken van een commercial die oprecht en authentiek voelt.

 • We denken goed mee
  Een commercial maken is kostbaar. We denken mee over hoe we de productie op verschillende manieren, kanalen en momenten kunnen inzetten. Bijvoorbeeld door korte social edits te maken. Zo krijgen jullie meer terug voor de investering.

 • We zijn sympathiek en flexibel
  Klanten waarderen ons om professionele aanpak en stijl, maar ook om wie we zijn: een club van sympathieke, flexibele en enthousiaste filmmakers. Met altijd een relaxte sfeer op de filmset.

FAQ

Welke soorten commercials zijn er?

Er zijn diverse mogelijkheden voor commercials, hieronder noemen wij een paar voorbeelden:

Testimonial commercials

De beste reclame is vaak mond tot mond reclame. Door de positieve ervaringen van echte klanten en gebruikers op een sympathieke wijze over te brengen, kan de kijker zich makkelijker identificeren en zal eerder voor jouw merk kiezen.

Emotionele commercials

Met een emotionele commercial probeer je een gevoel op te roepen bij de kijker. Door emoties te koppelen aan een merk blijft de boodschap beter hangen en denken de kijkers met een positief gevoel terug aan jouw merk.

Storytelling commercials

Door een verhaal te vertellen in een commercial neem je de kijker mee in jouw verhaal. Verhalende commercials houden de aandacht van de kijker langer vast omdat de kijker nieuwsgierig gemaakt wordt naar het einde. Daarnaast blijft een verhaal bij de klant beter hangen dan een opsomming van feiten.

Ideële commercials

Een ideële commercial laten maken is een goede manier om een sociaal of maatschappelijk doel aan te kaarten in plaats van het direct promoten van je product of dienst. Met een ideële commercial richt je je meer op het creëren van bewustwording en heeft vaak als doel om een gedrag veranderen.

Wat kost een commercial laten maken?

Een commercial laten maken is een kostbare productie en is door ons altijd op maat gemaakt. Daarom zijn er geen vaste prijzen voor het maken van een commercial en lopen de prijzen tussen de € 5000 en € 50.000. Het aantal locaties, acteurs, het concept en het gewenste afwerkingsniveau is bepalend voor de prijs van de commercial. Neem voor een specifiekere offerte contact met ons op.

Wat is de doorlooptijd van een commercial laten maken?

Een commercial laten maken is een heel proces. Samen met jullie bespreken we jullie wensen, de stijl en het concept. Gemiddeld gezien hebben wij een doorlooptijd van 8-12 weken. Dit is vanaf het eerste moment van kennismaking tot aan het opleveren van jullie film. Hebben jullie de commercial sneller nodig? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat hebben we nodig om een offerte te maken?

Wil je een commercial laten maken, dan wil je natuurlijk weten hoeveel dat precies kost. Om een goede en passende offerte te maken, bespreken we graag de mogelijkheden met jullie. Waar zijn jullie naar op zoek en wat is het verhaal dat jullie willen vertellen?

Wij komen graag vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken en om bovenstaande met jullie te bespreken. Een online gesprek behoort natuurlijk ook tot de opties.