BEHIND-THE-SCENES

 

Zijn ze stoer of zijn ze

Zijn ze stoer of zijn ze stoer! Goed organiseren begint al bij het opruimen van je spullen. Daarnaast staat het ook nog eens goed bij de rest van de inrichting!

Lees meer

Bij Café Noir hebben we het

Bij Café Noir hebben we het geluk om elke dag aan de mooiste film- en videoproducties te mogen werken. Om jullie een sfeerimpressie te geven heeft @tjerkmuilwijk al zijn edit skills ingezet om er een geweldige compilatie van te maken. Enjoy!

Lees meer

Ich bin ein Berliner

Een aantal weken geleden waren we voor Museum No Hero in Berlijn om een film te maken voor hun nieuwe expo “Ich Bin Ein Berliner”. Check hier de trailer. Vanaf 15 april is de hele film te zien in het museum! #museumnohero

Lees meer

EVEN VOORSTELLEN: Stagiair Rick Biemolt

We hebben regelmatig stagiaires hier werken. Dat vinden we hartstikke leuk, want ze nemen ons veel werk uit handen en brengen gezelligheid op de werkvloer. Ook delen we onze kennis en leren we van elkaar. Deze maand is Rick Biemolt aan zijn stage begonnen. We voelen...

Lees meer

Onze kerstfilm staat online!

Onze kerstfilm staat online! Samen met @oneshot.tv stonden we in het bos en in de keuken voor sfeervolle opnames. Benieuwd hoe het afloopt? Bekijk de volledige versie op onze Facebook pagina.

Lees meer
WordPress Video Lightbox Plugin