Even voorstellen: Tobias van Raaij

Even voorstellen: Tobias van Raaij

Even voorstellen:

Tobias van Raaij

Sinds begin januari hebben wij een nieuwe aanwinst in team Café Noir. Tobias, een filmmaker in hart en nieren, die samen met Jan Martien onze films filmt en monteert! Hieronder lees je hem iets beter kennen.

Tobias, stel jezelf eens voor

Ik ben Tobias, een filmmaker die niets liever doet dan het vertellen van verhalen. Begin januari ben ik naar Zwolle gekomen om aan de slag te gaan als camera-man en editor.

Hoe was de eerste ontmoeting? 

Nadat ik ben afgestudeerd in Brussel ben ik terug in Nederland op zoek gegaan naar een uitdagende plek dat storytelling hoog in het vaandel heeft staan. Omdat ik mijzelf graag in de natuur begeef en niet in de vanzelfsprekende Randstad wilde blijven, ben ik verder gaan kijken dan mijn neus lang is. Toen ik Café Noir tegen kwam en zag dat zij in Zwolle gevestigd zaten kon mijn geluk niet op!

Gelukkig was er tijdens deze Covid-pandemie ruimte om fysiek af te spreken. Het eerste gesprek was erg leuk en het voelde direct vertrouwd aan. 

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben graag met vrienden en familie, maar besteed ook veel tijd door in de natuur. Meestal neem ik dan een camera mee in de vroege morgen wanneer de zon opkomt, om beestjes op de kiek te zetten. Verder kijk ik natuurlijk graag films. Mijn favoriete regisseur is Christopher Nolan, maar ik kan de kleinere arthouse films ook zeer waarderen!

Hoe heb je de eerste week overleefd? 

Door Café Noir koekjes mee te brengen op mijn eerste werkdag. Liefde gaat door de maag 😉 

 

Andere cases