Films

|

in 4 smaken

Wij maken films in allerlei soorten en maten. Er is eigenlijk geen standaard film en ook geen standaard prijskaart. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, commercial of online video. Elke film die we maken komt tot stand door eigen ideeën en wensen van de klant. Om onze films toch enigszins in categorieën in te delen, hebben we de volgende vier ‘smaken’ bedacht.

 

icon-basis-film

Filterkoffie

Sommige films hoeven geen extra’s. Een krachtige basis volstaat. Dit noemen we onze filterkoffie films. Weet je al goed wat je wilt? Heb je misschien zelfs al een concept klaar liggen? Wij zetten je concept en plan visueel om tot een smaakvol en sterk geheel. Snel te realiseren voor een mooie prijs.

icon-goede-film

Espresso

Het kan natuurlijk krachtiger. Daarvoor is de espresso film. Hierbij vertalen we jouw wensen in een ijzersterk concept. We bedenken een film die precies overbrengt wat jij wil zeggen. Wij maken in overleg met jou een script, zorgen voor een compacte crew en werken het script uit tot een mooie video.

kwaliteit-film

Dubbele Espresso

Onze dubbele espresso is voor de echte fijnproever. Hij heeft dezelfde basis als de espresso, maar dan meer. We maken naast een script een storyboard, zoeken uitgebreid naar locaties, filmen met een grotere crew of extra camera’s en werken de audio af in een professionele geluidsstudio. Bam. Dat slaat in.

 

icon-animatie-films

Animaties: Latte Art

Animaties zijn hip. Ze kunnen een film ondersteunen en leuker maken. Video’s kunnen ook helemaal geanimeerd worden. Een infographic kan bijvoorbeeld in korte tijd een complexe boodschap helder uitleggen. Leuk om naar te kijken, makkelijk om te begrijpen. Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van een mooie, duidelijke animatie.